Hemma i Sverige igen

På onsdagen, dagen jag åkte hem från USA, så följde jag med nannyn och S på gymnastik på förmiddagen. Allr för att få spendera så mycket tid jag kunde med S.
Sen åkte jag till Target igen och köpte lite saker, innan jag åkte tillbaka för att packa.
När min värdmamma kom hem från jobbet, så skjutsade hon och barnen mig till Dulles flygplats.
Den tiden som jag stod i kö för incheckning så hade jag S i famnen. Han ville att jag skulle bära honom, och det hade inte jag något emot alls.
Sen var det då dags för kramar och hejdå, vilket aldrig är roligt. Men vi ses snart igen!
Jobbigt att lämna, men är också tacksam för tiden jag hade där den här gången. En hel vecka, och bara göra det jag kände för. Inget speciellt planerat, det viktigaste var att få umgås med värdfamiljen.
 
Jag hade nästan två timmar att fördriva på dulles innan flyget gick 20.35, så då gick jag runt och strosade i butiker, och åt frozen yoghurt.
Mellanlandning på Island, och båda flygningarna gick bra. Jag sov lite till och från under båda flygen.
Jag landade i Sverige 12.35, och från Arlanda tog jag bussen hem, för att sen direkt ta bilen och åka upp till Sälen.
Mina föräldrar var där uppe, och även min kusin, så då åkte jag nästan direkt när jag kom hem på eftermiddagen. Åt lite mat, och packade om lite, men sen åkte jag. Stannade tre gånger under de 30 milen upp, för att köpa lite godis och få lite frisk luft, men annars gick det ganska bra ändå tycker jag.
 
Och förutom att åka hem i tre dagar när jag fyllde år och morfar fyllde 90 år, så har jag varit där uppe sen dess. Kom upp dit den 20 juli, och kom hem nu i söndags.
 
Vad jag ska göra till hösten har jag inte riktigt bestämt än, men är det något spännande så skriver jag det här. Har lite idéer på saker jag vill göra, men har inte bestämt helt än vad det blir...