En dag i DC

Nu har ännu en helg passerat, och det är dags att börja jobba igen imorgon...
 
I fredags så åkte jag och S till Target och Harris Teeter på förmiddagen.
Och när S hade sovstund, så bakade jag kladdkaka, åt lunch och kollade TV.
Min värdmamma var i Kalifornien på bröllop i helgen, så för att hjälpa till lite, så erbjöd jag mig att hjälpa till med maten till kvällen. Med tips från mamma så bestämde jag min för att göra ugnstekt falukorv. Det är väldigt lätt att göra, och gott är det.
Till och med S tyckte om det, så det var ett gott tecken. Och till efterätt/fika blev det som sagt kladdkaka, så gott! S fick smaka det också, och han åt upp allting, och ville till och med ha mera.
 
Igår blev det tidig morgon, för då var det dags för min Event Manager-kurs igen.
Efter lektionen så tog jag metron in till DC och träffade Ying. Har inte sett henne på ett bra tag, för hon har rest i Kalifornien i några veckor, så det var roligt att se henne igen.
Vi började med lunch på Harry´s, sen så gick vi till Washington Welcome Center och kollade souvenier, och jag köpte en ny väska.
Först gick vi till en sportaffär i Chinatown, sen blev det en lång promenad runt National Mall. Vi började med Washington Monumentet och tog lite kort, och sen gick vi vidare till Word War II Memorial, Reflection Poolen, Lincoln Memorial, Vietman War Memorial, och Korean War Memorial. I stort sett alla monument och minnesplatser som låg mellan Washington Monumentet och Lincoln Memorial.
Vi var kvar till kvällen, så då såg vi solen gå ner över monumenten. Det var så fint!
På vägen upp till metron igen, så gick vi på utsidan av National Mall, och gick förbi byggnader som ingen av oss hade sett innan, som t ex Federal Reserve byggnaden, som var så fin, men ingen av oss visste vad det var. Tog reda på det efteråt, och det var tydligen Centralbanken.
Vi gick också runt Vita Huset, så vi kunde se både fram-och baksidan. Det är så fint, och det är så stor skillnad att se Vita Huset på dagen och på kvällen.
Vi funderade på att gå och fika innan vi åkte hemåt igen, men det började regna lite, och det mesta var redan stängt, så då blev det metron tillbaka igen istället.
Idag tog jag sovmorgon, den enda dagen på veckan jag kan göra det. Ringde och pratade med pappa och mamma ett tag innan jag gick upp för att äta lite lunch/brunch.
Sen så åkte jag till biblioteket och gjorde läxorna i någon timmar, tills det stängde kl.17.
Efter middagen, så blev det läxor igen, för jag ville göra klart läxorna helt idag, för jag har redan lite planer den kommande veckan, och vill inte behöva tänka på läxorna något mer.





TV-hösten igång igen...

Ännu en arbetsvecka har nu snart passerat igen. Bara morgondagen kvar, och fredagar känns för det mesta lite lättare, för sen är det helg...
 
I måndags så blev det en promenad till postkontoret för mig och S på förmiddagen, och postade breven jag hade skrivit till farmor och morfar&mormor.
Efter jobbet blev det gymmet och zumba som vanligt.
 
I tisdags så åkte jag och S till Target på förmiddagen, och köpte godis och lite andra sker till Halloween. Min värdmamma frågade om jag ville göra det i år, och självklart kunde jag göra det, det är bara roligt.
När jag hade slutat så blev det läxor. Denna växas läxa var att skriva om olika jobbmöjligheter för Event Managers. Och man fick skriva om lite vad man själv ville, och tyckte var intressant. Jag valde att skriva om olika galor vi har i Sverige, så som Kristallengalan, Idrottsgalan, och Tillsammans För Världens Barn, och jämförde om det finns några liknande galor här i USA. För det är ju olika jobbmöjligheter, och några som jag tror skulle vara roliga att jobba med.
 
I går så åkte jag och S till Van Dyck Park, vilket är en park som har gångstigar, tennisbanor, basketplan, och en lekpark för barnen, som ligger i Fairfax City.
På eftermiddagen så åkte S och jag till biblioteket för sång-och sagostund.
På kvällen blev det gymmet och Jillian Michaels Bodyskred-klass som vanligt.
 
Och igår drog äntligen TV-hösten igång igen, och alla bra program(de flesta av mina favortiserier) kommer tillbaka igen!
The Mysteries of Laura, Law and Order:SVU, Nashville, och Grey´s Anatomy börjar denna vecka.
Chicago PD och The Blacklist börjar nästa vecka, och Chicago Fire nörjar om någon vecka.
De börjar också några nya serier som jag är intresserad av och som verkar bra.
Hur ska man hinna med att se allt?! ;) Tur att de har en DVR och spelar in allt, så man kan titta när man har tid.
En annan serie som jag gärna skulle vilja se är Chicago Med, men den börjar i början av november, så hinner knappt se det alls. Får hoppas att den kommer till Sverige!
 
Idag så åkte jag och S till parken igen på förmiddagen.
Efter jobbet så gjorde jag klart läxorna. Min värdmamma hade kollat igenom det jag skrivit, och kom med lite bra tips, som jag då ändrade och la till idag, så nu är jag helt klar för den här veckan.
När jag var helt klar så gick jag till T.J. Maxx en stund, mest för att komma ut ur huset en stund.





Vita Huset!

Slutet på denna vecka har varit riktigt bra, i torsdags var jag på kräftskiva och i fredags, ja, vad ska jag säga... otroligt!
 
I fredags var först en vanlig jobbdag, och S och jag var till biblioteket i Chantilly på förmiddagen.
Sen på kvällen så hade min värdmamma planerat en överraskning för mig och henne. Det ändå jag visste vara vilka kläder jag skulle ha på mig, och att jag skulle klä mig lite formellt, lite finare kläder alltså.
Vi åkte strax efter kl.18, och vi körde bil till Arlington, sen tog vi metron till downtown DC.
Först åt vi en god middag och dessert, innan vi gick vidare till dit vi skulle.
På vägen fick jag reda på att vi skulle möta en person som vi skulle få biljetter av, också en sak som hon sa för att lura mig lite...
När vi hade gått några kvarter, så mötte vi en person, och jag fick då reda på vad överraskningen var för något.
Min värdmamma hade fixat en guidad tour i Vita Huset! Vi stod nämligen utanför säkerhets/gäst entrén till Vita Huset. Och den vi mötte upp var alltså personen som skulle guida oss, och inte för att vi skulle få några biljetter.
Jag hade hoppats på att de var det, men vad hon än hade planerat, så skulle jag bli glad. Men när jag fick höra att det var det, blev jag så glad och lite smått chockad också. För jag vet att det är inte lätt att fixa detta.
Det var så häftigt att få gå in i Vita Huset, och få se alla rummen som var tillåtna för privatpersoner att se under tourer.
Att säga att man har sett Vita Huset, huset där USAs president bor, och som är ett av världens mest kända byggnader, är häftigt bara det. Men att kunna säga att man även har varit därinne, det är riktigt mäktigt faktiskt!
Detta är en dag som jag kommer att komma ihåg väldigt länge...
 
 
Igår blev det tidig morgon, för det var dags för min andra lektion på min Event Manager-kurs.
Efter kursen så tog jag metron in till DC och träffade Emma, en svensk au pair, för fika på Pavillion Café.
Just denna dag så var det en parad vid The Nation Mall, så första tiden satt vi mest och fikade, och kollade på paraden. För de spelade musik, och sjöng också en del, så det var svårt att höra varandra.
Efter gott fika, så gick vi till Washington Welcome Center, så jag kunde byta min tröja jag köpte när mamma var här. Och de hade kvar min storlek, så det var bra. Den var liten i strl, så den jag köpte tidigare var för liten.
Sen gick vi vidare till Madame Tussauds, för Emma hade aldrig varit där tidigare. Jag har varit där ett antal gånger tidigare, men eftersom hon aldrig hade varit där, så gick vi dit.
När vi hade gått runt där ett tag, så började vi båda känna oss hungriga, så då köpte vi smörgåsar på Pret A Manger, och gick återigen ner till The National Mall, och satte oss i skuggan precis vid Washington monumentet.
När smörgåsarna var uppätna, och vi hade haft det allmänt trevligt ett tag, så bestämde vi oss för att gå mot metron och åka hem igen.
 
Idag tog jag sovmorgon, får passa på de få dagar jag har det.
Efter att ha slappat i sängen ett bra tag, och även pratat med mamma, så tog jag mig upp och åt lite frukost. Och sen så tog jag bilen till biblioteket i Chantilly och skrev brev till morfar och mormor.
Sen blev det en tur till Dress for Less, en klädbutik jag aldrig hade varit till tidigare, och också till Old Navy, där jag köpte ett par nya jeans. De hade rea, så jag betalade mindre än 20 dollar för dem, det tyckte jag var helt okej.
På kvällen började jag och min värdmamma kolla på The Emmys... men en tidig morgon väntar oss båda imorgon, så vi ska kolla klart imorgon kväll istället.





Kräftskiva på IKEA!

I söndags fick jag lite längre sovmorgon än i lördags, men ändå en relativt morgon, speciellt för att vara helg...
På förmiddagen så hade jag au pair möte, Au Pair in America hade sin årliga au pair/värdfamilj picknick, då alla au pair grupper i området har möte tillsammans. De hade en tävling för alla au pairer, där man kunde vinna presentkort på 100 dollar, men jag vann tyvärr inte... Men trevligt hade jag ändå, träffade lite nya au pairer, och det är alltid roligt.
När vi kom tillbaka från picknicken, så tog jag med mig datorn, och gick till Panera och satt där i några timmar. Jag köpte lunch, ringde pappa, och gjorde läxorna. Läxan denna vecka var att gå in på en hemsida och välja ut tre olika event som man tycker verkar vara intressanta, och förklara varför. Det tog mig en timme att skriva klart allting, så om alla läxor är så här, så skulle jag vara nöjd.
 
I måndags var en vanlig jobbdag igen, den första på nästan två veckor. På förmiddagen åkte jag och S till Fair Oaks Mall och strosade runt där ett tag.
Och efter jobbet blev det gymmet och zumba igen. Också första på ett tag, men när mamma var här, var gymmet det sista jag tänkte på.
 
I tisdags började S bli lite förkyld, så då höll vi oss hemma omkring. Vi tog en promenad, och vi gick till lekparken en stund.
Efter jobbet hade jag planer på att jag skulle skriva klart mina brev som jag legat halvklara ett tag. Men jag la mig i sängen vid åttatiden, och kollade på TV och Youtube, och där låg jag tills morgonen efter. Somnade inte direkt, men jag kände mig ganska trött, och hade inte direkt någon ork till att göra något alls.
 
I går så var S fortfarande lite förkyld, så på förmiddagen gick vi till Fairfax Towne Center, och handlade lite matvaror till huset.
Efter jobbet så blev det gymmet och Jillian Michaels Bodyshread-klass.
 
Idag så mådde S lite bättre, så då åkte vi till biblioteket i Chantilly på förmiddagen.
Kvällen var riktigt bra! För idag så var jag på kräftskiva på IKEA!
Olina och Elin, Olinas kompis, hämtade upp mig vid 17.30-tiden, och sen begav vi oss till IKEA för att äta kräftor.
Det tog ett tag att åka dit eftersom det var mitt i rusningstrafiken, men vi kom dit till strax efter 18, och i gott om tid innan de stängde hade vi ändå.
De hade såklart kräftor, men också potatis, köttbullar, ägghalvor, risotto, lax, ost, tunnbröd och knäckebröd. Och cocosbollar och punschrullar till efterrätt.
Efter mat och efterrätt så blev det en tur i förbutiken, men den här gången köpte jag bara med mig lite knäckebröd.
Gott var det, och en riktigt bra och roligt kväll hade vi!
 





Nu har hon åkt hem igen...

I onsdags hade jag min andra semesterdag. Och eftersom vi hade shoppat en del i två dagar under helgen, och vi båda hade hittat kläder och saker vi tyckte om, så ville mamma göra något annat. Och hon kände inte att hon behövde åka in till DC igen, utan hon ville hellre upptäcka något häromkring. Så då åka vi till Mount Vernon, George Washingtons herrgård. Och det visade sig vara ett bra val. Hon gillade det verkligen. Vi fick en guidad tour genom herrgården, vi såg slavhusen, djuren som fanns där, och vi tog en promenad ner till Potomac floden. Vi såg också ett av de äldsta träden i Virginia-från 1700-talet, gick runt i museumen, och vi fikade och åt glass.
Efter flera timmar på herrgården, så åkte vi tillbaka och vilade en stund. Och sen så blev det middag på Apple Bee´s. Eftersom det var sista kvällen som hon var här så ville vi gå ut och äta någonstans. Och jag gillar Apple Bee´s, och det är inte så jättedyrt heller. Vi båda åt hamburgare, och det var riktigt gott! Efter middagen blev det en tur till Target och köpa lite saker till mamma som hon ville ta med sig hem.
En bra sista dag på mina lediga dagar med min mamma!!
I torsdags så började jag jobba igen, första jobbdagen sen i fredags.
På förmiddagen så hade mamma tänkt att baka bullar igen, eftersom de var väldigt populära i huset, men någon hade kastat jästen, så då gjorde hon äppelpaj istället. Och det gick ju bra det med.
Efter S vaknade från sin sovstund, så hade han som lite utslag på armarna. Trodde först att det var myggbett, men det blev mer och mer, både på armarna, benen och magen/ryggen. Och det kliade på honom. Så jag kontaktade och skickade bilder till min värdmamma, som sa att så länge han inte verkar akut sjuk så skulle jag vänta, eftersom båda mina värdföräldrar var på väg hem. Och så fort de kom hem så åkte de till vårdcentralen.
Mamma trodde att det var nässelutslag, och det var också det som läkaren också trodde att det kunde vara.
De bytte till ett nytt tvättmedel här för några dagar sedan, som barnläkaren rekommenderade till dem, men det var han ännu mer känslig mot, och det var det han fick utslag av.
Det var meningen att min värdpappa skulle skjutsa min mamma till flygplatsen, men eftersom S blev sjuk, så fick jag göra det. Men inte gjorde det något, för det var inte alls svårt att köra dit, om man följde GPSn. Väntade med henne tills det var dags för henne att gå på planet. Det var såklart tråkigt att hon åkte, men inga tårar kom denna gången. Jag kommer ju ändå att se henne och alla andra nära och kära hemma snart igen. Jag är mest bara glad och tacksam att hon har varit här!
 
I går var en vanlig jobbdag igen. Men eftersom S hade återbesök hos läkaren på eftermiddagen, så jobbade min värdpappa hemifrån, och det betydde att jag fick lite sovmorgon.
Och S mådde mycket bättre igår än vad han gjorde i torsdags, och utslagen hade gått ner, så det var bra.
Efter sovstund och lunch, så fick jag sluta vid ca 14.15. Så första riktiga jobbdagen igen, fick jag sovmorgon, och slutat tidigt, så det var ganska skönt.
På kvällen så träffade jag Olina på Starbucks, och hängde där ett par timmar...
 
Idag blev det tidig morgon, för idag så började min Event Management-kurs. Kursen började redan kl.9, så jag fick åka vid 8.15, för att vara säker på att hinna dit i tid.
Dagens lektion handlade mycket om planering och anordning av ett event och tillställning, t ex bröllop och personalfest.
Kanske inte det mest intressanta att läsa om, men i kursen ingår också 10 timmars praktik inom något event, som t ex reception på ett hotell, eller hjälpa till vid en tillställning. Och det ser jag faktiskt fram emot. Hemläxor varje vecka dock, så det är inte så roligt. Men det är inte jättemycket, för jag tror att praktiken är en del av hemläxan också. Men läraren verkar bra, så jag tror att det kan bli en bra kurs ändå.





Shopping och Great Falls Park

Igår så blev det ännu en shoppingdag. Vi tog det lite lugn på morgonen, och lämnade huset vid strax före 11.
Vi började dagen med att åka till Fair Lakes Shoppingcenter, och mestadels av tiden spenderades på Michael´s, som är en pysselaffär. Där var vi i över en timme. Sen var vi också till Walmart och Target som ligger där. Mamma kollade efter resväska, men hon hittade ingen där.
Efter det så åkte vi vidare till Fair Oaks Mall. Först strosade vi runt lite i butikerna, och sen blev det lunch på The Cheesecake Factory, en ställe som jag självklart ville ta med min mamma till mist en gång medans hon var här. Det var riktigt gott som vanligt! Vi blev så mätta efter lunchen, så vi köpte med oss cheesecake och tog med oss hem för att äta senare på kvällen.
Sen blev det en lugn timme, hemma framför TVn, innan vi fortsatta våran shoppingeftermiddag, och upptäcksfärd.
Först åkte vi till Fairfax kyrkogård, och gick runt lite där och kollade. (Mamma är lite arbetsskadad, och ville se skillnaden mellan kyrkogårdar här och hemma) ;)
Och som avslutning på shoppingdagen blev det Fairfax Towne Center, och TJ Maxx, där mamma hittade resväska, och jag hittade en cardigan.
På kvällen blev det fika med cheesecake, och en Ängels Tålamod på TV.
Igår var det också Labor Day här i USA, vilket firas första måndagen i september varje år här i USA. Och eftersom min värdmamma var ledig, så betydde det att jag också var det.
Idag så hade jag officiellt en semesterdag, så dagens utflykt/biltur blev till Great Falls Park. Det var bra och varmt väder, en vardag vid lunchtid, och inga köer alls var det när vi kom dit  Alltså en perfekt dag att åka dit.
Vi gick runt lite och kollade på fallet, och sen så satt vi och hade en lugn stund på en bänk i skuggan, innan vi åkte tillbaka igen.
Och idag så hade mamma erbjudit sig att laga till alla, så på eftermiddagen fixade vi med det. Och denna dag så blev det crepes med köttfärsfyllning, och även raggmunkar. Så gott var det!
Efter middagen så åkte vi till Fair Oaks Mall igen. Vi köpte glass på Cold Stone Creamery, och sen så gick vi runt lite på Sears. Mamma hittade en ryggsäck, och köpte även en tröja till pappa.
 





Min Mamma är här!

I onsdags kom min mamma hit!!
Jag hade en vanlig jobbdag på dagen, så då åkte jag och S till Walmart på förmiddagen.
Och klockan 19.13 så skulle mammas plan landa, så jag och min värdpappa åkte hemifrån vid 18-tiden, så vi skulle vara där när hon kom dit. Jag fick vänta tills strax innan 20, innan jag såg mamma komma genom dörrarna för internationella resenärer. Jag blev så glad när jag såg henne, och gav henne en stor kram.
När vi kom tillbaka till huset, och mamma hade tagit det lite lugnt, så gick vi en promenad till Fairfax Towne Center, och köpte lite saker.
 
I torsdags hade jag en vanlig jobbdag, även fast mamma är här. På förmiddagen så åkte vi till en lekpark som ligger i Fairfax City. S favorit är att gunga, så det gjorde vi ett bra tag, innan vi gick en liten promenad, tills det var dags för att åka tillbaka för mellanmål oh sovstund för S.
Under sovstunden så tittade jag och mamma på Millenium-trilogin, ett av de få svenska alternativ som finns att välja på Netflix just nu.
Efter jobbet så följde vi med min värdmamma och S till JoAnn först och kollade runt lite, och sen till Whole Foods för att köpa mat till kvällen.
Efter middagen så åkte vi till Fairfax Corner och Fair Oaks Mall en stund och kollade efter lite kläder. Mamma hittade två fina toppar på Chico´s, och jag hittade två fina toppar på Sears.
I fredags så hade jag också en vanlig jobbdag, och när S hade sovstund så bakade mamma kanelbullar! De är verkligen goda, och något jag har saknat!
Och till kvällen så hade mamma erbjudet sig att laga middag till alla, och det blev ost-och skinkpaj, med en god sallad. Gott blev det, och även mina värdföräldrar och även S tyckte om det!
Det blev sen en lugn kväll, som spenderades framför TVn. Vi kollade klart på Millenium-trilogin, och sen började vi att titta på Arn.
 
Igår så spenderade vi en heldag i Washington DC!
Vi åkte från Vienna metro vid 11.20, och var inne i DC strax efter kl.12.
Vi började med lunch på McDonalds, som var det närmaste som låg vid metrostationen, som vi båda tyckte var helt okej till lunch. Och efter lunch så började vi våran sightseeing i staden.
Vi började med en promenad till Vita Huset, och vi såg både fram- och baksidan. Det var extra säkerhet vid Vita Huset denna dag, så vi kom inte så nära som man vanligtvis brukar göra, men det var helt okej ändå.
Vi såg också Washington Monumentet på vägen.
Efter en lång promenad, i värme och strålande solsken, så vandrade vi vidare till museum längs Smithsonian och National Mall.
Vi började med National Museum of American History, där vi bland annat såg klänningar som president fruar har använt, gamla bilar och bussar, Julia Childs kök, och USAs första flagga. Det nyaste tillskottet är en stor flagga gjord i lego, som kom dit i juli detta året.
När vi hade gått runt där en stund, så gick vi till National Museum och Natural History. De som vi såg där var Hope-diamanten, och olika kristaller från världen över. Blev också en kort fika, och en stund på souvenirbutiken innan vi bestämde oss för att gå vidare.
Efter en lång promenad runt Vita Huset, Washington Monumenten, och i museumen, så blev det lite shopping på Washinton Welcome Center innan vi tog metron tillbaka till Vienna och Fairfax.
Middag på kvällen blev det på California Pizza Kitchen
Idag har vi varit till Potomac Mills och IKEA!
Vi började med Potatomac Mills för shopping, och vi båda hittade saker som vi tyckte om.
Mamma köpte en fin kortärmad topp och en kofta, och jag köpte två kjolar och en topp med trekvartsärm.
Till fika blev det Ben&Jerry-glass. Vi var där i tre timmar, men gick bara igenom ungefär halva shoppingcentret, men kände oss mer än nöjda ändå, då vi båda hade hittat fina och bra saker.
Det blev sen en timme på IKEA, mest för att köpa lite mat i förbutiken, och för att mamma ville se hur det såg ut jämfört med hemma i Sverige.
Vi åkte tillbaka strax före kl.17, så vi skulle hinna göra maten klart till 18-tiden, för vi hade sagt att vi kunde fixa maten även idag. Och middag blev såklart köttbullar från IKEA.
Det blev sen en lugn kväll framför TVn. Och just nu sitter jag i sängen och kollar på En Ängels Tålamod, och mamma ligger och sover bredvid mig...
Vad det blir resten av dagarna jag är ledig och har semester, det får vi se... Har lite idéer, men får se vad det blir för väder, och hur mycket vi orkar med.





16 månader i USA

Idag är det 16 månader sedan jag lämnade Sverige för att jobba som au pair i USA.
Kan knappt fatta att jag har varit här så länge, och det blir mer och mer verkligt för varje dag att jag faktiskt ska åka hem snart. Men försöker njuta av tiden jag har kvar här, och inte tänka det så mycket just nu.
 
Augusti har mest varit en månad som jag har försökt att spara pengar, så att jag ska kunna åka på en resa under min resemånad. Men har försökt att haft roligt och träffat vänner ändå, och varit ute till hundarna...
Jag har anmält mig till en ny kurs, Event Management, på Stratford University.
Och jag har varit till Six Flags!
 
September blir en bra månad, det vet jag redan nu!
Imorgon kommer min mamma hit!! Och stannar till den 10 september!
Den 12 september börjar min kurs.
Och den 18 september väntar ännu en överraskning som min värdmamma har planerat för mig och henne under kvällen...





Six Flags

I söndags blev det en tidig morgon, för starx innan kl.8 så hämtade Olina upp mig och vi åkte vidare till metron.
För dagen spenderade nämligen på Six Flags i Baltimore, MD. Six Flags har några av USAs största nöjesparker.
Efter byte av metro på vägen, och buss, så var vi framme vid parken vid 10.30, lagom tills när de öppnade. Det var knappt någon kö alls för att komma in, så vi kunde i stort sett gå in på en gång.
Vi började med några av de "mindre" karusellerna" som slänggungan och tekopparna, men ju längre och längre in man kom i parken, desto större och större blev karusellerna och berg-och-dalbanorna.
Karuseller har inte riktigt varit min grej tidigare, men jag provade på så många som jag vågade, och jag åkte berg-och-dalbanor som jag trodde jag aldrig skulle göra i mitt liv. Det var en skräckblandad förtjusning, ibland med skräck än något annat, men tänkte, att är jag där en gång, så ska jag i alla fall försöka testa det mesta... Också bra att ha med en kompis som puschar en, och övertygar en att jag kommer klara det.
Lunch blev det på Johnny Rockets, och sen ännu mer karuseller...
Mina värdföräldrar hade varnat mig att det skulle vara långa köer för att få åka, men vi stod i kö som mest 10 minuter, så det var en bra dag att åka dit. Och eftersom det knappt var någon kö, så hann vi åka betydligt mer än vad jag hade räknat med, och några åkte vi även två gånger.
Och innan vi åkte hem så ville vi båda äta Funnel Cake, vilket är väldigt vanligt på nöjesparker och andra event. Hade aldrig ätit det innan, och det var så gott! Det smakade som en varm munk, men florsocker och grädde på.
Det var en bra och rolig dag, blandat med skräck och nervositet, och god mat!!
Igår efter en bra helg, så var det dags för en vanlig jobbdag igen.
På förmiddagen så åkte jag med S till biblioteket. Det gillar han alltid.
Och efter jobbet så blev det gymmet och zumba som vanligt.
 
Idag så var jag och S mestadels inne på förmiddagen och läste böcker, lekte med hans bilar, och byggde med lego. Det blev dock en kort promenad innan det var dags för sovstund.
På kvällen så kom Olina och hämtade upp mig och vi åkte vidare till The Cheesecake Factory för lite fika/efterrätt. Jag ville testa något nytt denna gången, så den här gången valde jag Chris Outrageous Cheesecake, som smakade choklad och kokos. Den var riktigt god, men den var också väldigt mastig och mättande, så kunde inte äta upp hela.
En bra och trevlig kväll, som det alltid är när man har bra sällskap!