Nytt jobb!!

Hej, hoppas ni alla har haft en bra jul!!
 
Har inte varit inne här på bloggen på ett tag, men ser att det är fortfarande en del som tittar in här varje dag, vilket jag bara tycker är roligt.
 
Jag vill tacka alla som har följt mig här på bloggen under min tid i USA. Jag kan nu i efterhand säga att min tid i USA var mer än vad jag någonsin hade kunnat tänka mig.
Jag hade myckt hemlängtan i början, men när det gick över, så njöt jag verkligen av varje dag jag var där.
Visst, det blir en vardag i USA också, men inte en vardag på samma sätt som hemma i Sverige.
Jag fick se och uppleva så mycket, och jag var till platser som jag bara hade läst om innan.
Att vara au pair i USA var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse! Och jag ångrar inte en sekund att jag åkte, och specielt att jag förlängde, det var det bästa beslutet jag hade kunnat tagit. Hade ångrat mig hela livet om jag hade åkt hem efter ett år!
Och jag har verkligen fått en andra familj i USA! Det är något av det jag värdesätter mest från min tid i USA. Att jag fick en så bra relation till mig värdfamilj. Det var verkligen rätt familj jag kom till. Det hade inte kunnat blivit bättre tror jag!
 
Nu har jag varit hemma lite över en månad, och jag är fortfarande glad att jag är hemma, men jag saknar min värdfamilj och USA, varje dag!
Men en bra nyhet är... att jag har fått ett nytt jobb. På måndag ska jag börja jobba på Sälsäterns Fjällgård i Sälen som bokningsansvarig/städare.
Jag var upp dit på introduktion förra veckan, så att jag hade en chans att lära mig det mesta innan jag börjar jobba på riktigt.
Det känns bra att ha något annat att fokusera på och börja jobba med, än att bara gå hemma och tänka på USA hela tiden.
Och det ska bli roligt att få spendera en vinter i fjällen! Hoppas bara att det kommer någon snö nu!
 
Jag funderar att börja skriva en ny blogg, eller i alla fall ha en fotoblogg, där jag lägger upp fina vinterbild och annat roligt jag gör där uppe i vinter. Någon som skulle fortsätta titta in, och följa mitt äventyr uppe i Sälen också?!