Hemma igen...

Nu är jag hemma igen, efter nio fantastiska dagar i USA!
 
Planet landa 12.40 igår förmiddag. Totalt tog det 10 timmar inklusive mellanlandningen på en timme på Island, så det tyckte jag var helt okej ändå. Jag kunde sova lite från och till under flyget, så kände mig inte helt slut när jag landade hemma i Sverige ändå.
Och dagen blev ju ganska mycket bättre på en gång när jag såg vilka som stog och väntade på bagageet vid bandet bredvid mitt, jo... hela det svenska hockeylandslaget! Det hade varit ännu bättre om de hade varit kvar i Moskva och slagits om medaljerna i VM, men det var ändå häftigt att se dem där.
Min moster och kusin kom och hämtade mig på Arlanda, och då åkte vi och fikade och letade sen skor till min kusin, innan vi åkte hem.
 
Och idag har jag inte gjort mycket alls. Mest tagit det lugnt, och vant mig vid att vara i svensk tidszon igen...
 





Shopping och Washington DC

Nu har ännu fler dagar av min USA-resa passerat, och imorgon åker jag hem till Sverige igen. :(
 
Måndagen var en riktig shoppingdag, då jag spenderade fem timmar på ett av mina favorit shoppingcenter här, nämligen Potomac Mills i Woodbridge.
Jag åkte så att jag var där strax innan 12, och efter att ha gått runt i många olika affärer och hittat många olika fynd, så kände jag att det räckte för dagen.
Gårdagen hade jag planerat att åka in till Washington DC, men det regnade när jag gick upp, och enligt vädret så skulle det regna hela dagen, så jag ändrade mina planer.
Det blev istället mer shopping, och den här gången blev det Target och Fair Oaks Mall. Men köpte inte alls lika mycket som jag gjorde på Potomac Mills, utan gick mest och kollade runt lite.
På kvällen gick jag och Ann Philine på bio. Vi såg Mother´s Day, med bland andra Julia Roberts, Jennifer Aniston och Kate Hudson. Och den var riktigt bra, och rolig! En riktig feel-good film som jag verkligen rekommenderar!
Dagen har jag spenderat i Washington DC!
Jag gick först till Vita Huset, och sen vidare ner mot National Mall, Washington Monument och Wolrd War II Memorial.
Jag avslutade dagen i DC med att gå till Washington Welcome Center och köpte lite saker, sen tog jag metron hem igen.
Och idag var det perfekt väder för att vandra runt i DC! Inte en droppe regn, och lagom varmt. Och jag fick många fina bilder!
 
Imorgon blir det frukost med Olina på Eggspectation, och sen på eftermiddagen ska jag passa S ett tag. Så Ann Philine får lite ledigt, och samtidigt får jag spendera mer tid med S, bara jag och han!
 
Jag laddar upp bilder när jag kommer hem till Sverige igen, ville bara uppdatera er lite i alla fall...





Njuter av tiden...

Jag är fortfarande i USA och njuter av tiden jag har här för den här gången...
 
I torsdags var jag till Fair Oaks Mall en stund under dagen. Jag köpte en telefon som jag kan använda här. Eftersom att använda den svenska blir så dyrt, så tyckte jag det var smartast att köpa en och använda här, i alla fall minst så att jag har en gps, och internet utan wi-fi.
 
Fredagen så passade jag S på morgonen till lunch, så Ann Philine, au pairen, kunde få lite sovmorgon. Då gick vi lekparken och även till affären och köpte lite saker. Hann även med att leka lite inne med hans bilar.
När Ann Philine slutade för dagen, så skjutsade hon mig till Chantilly så kan kunde hämta upp min hyrbil som jag har hyrt tills jag åker hem. En Nissan Versa 2016! Riktigt lyxig och väldigt lätt att köra!
På kvällen träffade jag Tereza på The Cheesecake Factory, för lite cheesecake såklart! Har ju inte ätit cheesecake på nästan sex månader nu, så måste ju få minst en innan jag åker hem igen. Valet den här gången blev Oreo Dream Extreme Cheesecake.
Igår så träffade jag min LCC och fika på förmiddagen. Och fick även träffa henne lilla son, som bara är två månader.
På eftermiddagen tänkte jag åka någonstans, men då började det att spöregna igen, så då blev det att jag stannade inne. Men det blev i alla fall en tur till Target senare på kvällen.
 
Idag har varit en fullspäckat dag! Strax efter 12 så åka jag och Ann Philine till metrostationen i Vienna och tog tunnelbanan in till DC, och där mötte vi också upp Ying.
Vi började med lunch på Panera, där vi satt i ett antal timmar och pratade om allt mellan himmel och jord, och hae det allmänt trevligt. Sen köpte vi med oss fikabröd och drog oss ner mot Vita Huset, och satte oss och fikade vid en fontän. Och strax före 5 så behövde Ying åka hem, så då åkte jag och Ann Philine också hemåt igen.
Och jag hann inte mer än släppa av Ann Philine hemma, så åkte jag vidare till Herndon och för att kolla på bio med Olina. Vi såg The Huntsman: Winter´s War, med bland andra Chris Hemsworth, Charlize Theron och Emily Blunt. Ingen av oss hade sett den första filmen, men det gjorde inget, och den var faktiskt bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Filmen var en bra kombination av äventyr och action, men den var också rolig ibland.
Och det var riktigt kul att träffa Olina igen också!





Jag är i USA!

Ännu en gång har det blivit dålig uppdatering här på bloggen, men...
 
Jag vill bara säga att jag är i USA igen, kom hit igår kväll! Den här gången stannar jag nio dagar!
 
Jag kommer att uppdatera förhoppningsvis lite då och då under dessa dagar, annars får ni ett större inlägg när jag kommer hem till Sverige igen.
 
Idag har det i alla fall regnat i stort sett hela dagen här i Fairfax, så har mest stannat inne och umgåtts med min värdmamma och S sen hon kom hem från jobbet på eftermiddagen.
 
Och S verkar komma ihåg mig!!
Han har sagt mitt namn flera gånger under dagen, han har velat att ska ska leka med honom, och så har jag fått massa pussar och kramar.
Så jag tror faktiskt han kommer ihåg mig lite i alla fall, efter fem månader.
Jag blev verkligen så glad för det! Det var en sak som jag verkligen hoppades på att han skulle göra.
Att han också kommer ihåg lite av tiden jag var här...
Det värmer verkligen ens au pair hjärta. <3