NYC imorgon!

I går blev det playdate med Tereza och E på förmiddagen.
Sen på kvällen följde jag med min värdmamma till kyrkan, för de hade grillkväll och familjedag.
De bjöd på hamburgare och korv med bröd, och de fanns en hoppborg och ansiktsmålning för barnen.
Träffade den nya prästen, och även den gamla, som kan en del svenska, och pratade även med en del andra personer som hade hört talats om mig. Au pairen från Sverige. En trevlig kväll!
Efteråt så hämtade jag upp Tereza för efterrätt på The Cheesecake Factory. Hon har precis klarat körkortet, så det var delvis lite att fira att hon klarade det, och sen också att vi helt enkelt var sugna på det.
 
Idag så blev det playdate igen med Tereza och E igen på förmiddagen.
Efter jobbet så städade jag mitt rum, för jag vill att det ska se fint ut tills moster med familj kommer hit.
 
Imorgon åker jag till NYC!!! Bussen går kl.20 från Union Station, DC. Och är framme i NYC strax efter midnatt.
Moster med familj landar på eftermiddagen.
Sen har vi tre dagar i NY, innan vi åker tillbaka till Fairfax och DC.
Det ska bli så roligt och härligt att få se dem, och ha dem här igen!





Shenandoah National Park

I fredags var det midsommarafton. Midsommar är inte något amerikaner direkt firar här, så jag ville gärna dela med mig av den delen av Sverige till min värdfamilj, och jag hade erbjudit mig att laga middagen.
Under tiden S hade sovstund så bakade jag marängtårta, som skulle bli efterrätten.
Sen när jag slutade så fortsatte jag med pysslandet i köket, och till middag gjorde jag ost-och skinkpaj, med en god sallad till.
Vanligtvis hemma så brukade vi ha både potatis, köttbullar, prinskorv, ägg, lax, sallad, bröd, och en del annat. Men eftersom vi är bara tre stycken som äter här, så ville jag inte jag göra för mycket, så då tyckte jag att paj passade bra.
Mina värdföräldrar tyckte om både pajen och marängtårtan med jordgubbar och grädde, och det var väldigt uppskattat!
Det var första gången som jag gjorde paj själv, så är glad att den blev bra...
En bra midsommarafton i USA!
I lördags blev det fjällvandring!
Jag hämtade upp Ying vid Vienna metro vid 8.30-tiden, sen så åkte vi till Shenandoah National Park! Jag har velat åka dit sen jag kom hit, så är glad att det äntligen blev av.
Jag sa till min värdfamilj att vi ville komma hög upp, med bra utsikt, men inte behöva köra så långt in parken för att komma dit. Körtiden från entrén till nationalparken till andra sidan av nationalparken är nästan åtta timmar, så ville inte sitta i en bil hela dagen. Och jag fick tips av min värdpappa att gå vandringleden som hette Overall Run, som hade både höjd, och ett vattenfall på slutet, och var fram och tillbaka 6,5 miles(lite över 1 mil). Vi tyckte det lät bra, så vi gick den. Vägen dit var väldigt lätt gått, och det var plant och nerför stora delar av tiden. Men det betydde då uppför nästan hela vägen tillbaka, och det var betydligt jobbigare.
Men utsikten vid vattenfallet var riktigt häftigt och mäktig!
Även om det var jobbigt på vägen tillbaka, så var det en riktig bra dag, med fantastisk utsikt och perfekt väder för vandring.
Och middag åt vi på Spelunker´s, vilket är en klassisk amerikansk restaurang, innan vi åkte tillbaka.
Men när vi åkte tillbaka så började ett riktigt åskoväder. Det var det värsta ovädret sen jag kom hit, och det värsta ovädret jag någonsin har kört bil i. Jag fick fyra tornadovarningar på telefoner under tiden vi körde. Jag körde sakta, men det gick bra till slut. Men när jag släppte av Ying vid metron så regnade och blixtrade det så mycket att jag fick köra in i parkeringsgaraget en stund, och vänta tills det värsta var över, för jag kunde inte änns se vägen, och det kändes inte säkert att köra vidare på en gång. Och det var flera än jag som gjorde samma sak. Satt där i ca 15 minuter, sen gick det bra att köra igen. Och på vägen från metron så slutade det nästan regna helt, så då gick det bra.
En bra midsommardag, om man bortser från ovädret!
Igår så var det midsommarfirande i Carderock Park, MD, det som jag var på förra året, och jag hade mer än gärna velat åka dit igen, men jag hittade ingen som hade en plats över i bilen, och mina värdföräldrar ville inte att jag skulle köra dit själv. Så det blev att jag stannade hemma istället.
Men jag var ganska trött efter vandringen, så det blev en eftermiddag i rummet framför TVn istället, och det gick bra det med.
På kvällen träffade jag Lisa. Vi åt middag på Silver Diner, det var riktigt gott, och jag hade aldrig varit där innan. Kommer absolut gå dit igen någon gång.
Och sen var vi på bio och såg Spy, med Melissa McCarthy. Det var inte den bästa filmen jag har sett, men den var helt okej.
 
Sammanfattningsvis hade jag en bra midsommarhelg, hoppas ni hade det också!
 
Idag hade jag en kort jobbdag, eftersom de hade en läkartid med S kl.14.15.
Och han hade sovstund från strax efter kl.12. Så effektiv jobbtid(tiden då S är vaken) blev inte mer än 3,5 timmar idag. Men imorgon väntar en 10-timmardag igen, så det var skönt med en kortare dag idag.
Efter jobbet så satte jag mig på balkongen och började skriva brev till farmor.





En god gärning

I söndags åkte jag ut till Aldie, VA, och till djurhemmet igen. Det var riktigt varmt på dagen, och de flesta hundarna hade redan fått promenad när jag kom dit.  Så istället hjälpte jag en familj att leta efter en hund att adoptera, och de hittade en som de verkligen gillade, och de bestämde sig för att adoptera den, så det kändes bra. Dagens goda gärning. Jag fick även lite valp-tid, med två 6 månaders valpar, som precis hade kommit dit. De var verkligen söta!
 
I måndags började jag inte förrän kl.10.30, för min värdpappa skulle iväg på jobbresa igen, så han tog hand om S på morgonen. För jobbdagarna resten av veckan skulle bli tio timmar, så blev måndagen kort, så de inte skulle bli över 45 timmar.
Men städarna kom hit kl.8, så fick inte riktigt sovmorgon ändå. Istället gick jag till Panera och köpte frukost, och satt där en bra stund. Det var riktigt mysigt faktiskt.
Efter jobbet åkte jag till gymmet för Zumba.
 
I tisdags blev det playdate med Tereza och E på förmiddagen, och vi gick till lekparken.
Efter jobbet följde jag med min värdmamma och S till Fair Oaks Mall för att köpa present till Fars Dag.
 
I går blev det playdate och lekparken igen med Tereza och E på förmiddagen.
Efter jobbet åkte jag och handlade till fredagen. Eftersom det är midsommar i helgen, så erbjöd jag mig att göra maten imorgon, och till det så var jag tvungen att handla lite saker. Jag ska göra ost- och skinkpaj med sallad till middag, och marängtårta med vispgrädde och jordgubbar till efterrätt. Hoppas det blir gott!
 
Idag var det en bra jobbdag, och S och jag gick en promenad till Harris Teeter på förmiddagen.
Efter jobbet åkte jag till gymmet för Zumba igen.
 
Hoppas ni alla får en bra midsommar! Det kommer jag att ha!
Imorgon blir det middag med värdfamiljen, och på lördag ska jag åka till Shenandoah National Park med Ying.





Nicolas Paul Gustaf

Glädjeyran fortsätter i det Svenska Kungahuset... Mindre än två dagar efter bröllopet mellan Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist så fick Sverige en ny prins...
 
Den 15 juni välkomnade Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill deras andra barn.
 
Deras son föddes på Danderyds sjukhus i Stockholm, och han vägde 3080 gram och var 49 cm lång.
 
Den 17 juni hölls konselj på Kungliga slottet, där Kungen avslöjade vad han ska heta och vilka titlar han får.
 
Nicolas Paul Gustaf. Tilltalsnamnet blir Nicolas. Så heter Sveriges nya prins.
 
Paul är efter hans farfar, Chris pappa, som dog 2004, och även Chris heter det i mellannamn.
Och Gustaf är efter hans morfar, Kung Carl XVI Gustaf.
 
Även Nicolas är ett namn som funnits i Bernadottes släkten tidigare. Bland annat Prins Eugen bar namnet - hans fullständiga namn var Eugen Napoleon Nikolaus Bernadotte.
 
Prins Nicolas blir hertig av Ångermanland.
 
Hans titlar blir H.K.H. Prins Nicolas Paul Gustaf, hertig av Ångermanland.
 
Storasyster är Prinsessan Leonore, 16 månader.
 
Stort Grattis till hela familjen!





Prinsparets vigsel i Slottskyrkan

Lördagen den 13 juni vigdes Prins Carl Philip och Fröken Sofia Hellqvist i Slottskyrkan på Kungliga slottet i Stockholm.

Vigseln påbörjades kl. 16.30 och leddes av överhovpredikanten, biskop emeritus Lars-Göran Lönnermark och Pastor i Kungl. Hovförsamlingen, ordinarie hovpredikant Michael Bjerkhagen.

Varmt, känsloladdat och fartfyllt med stående ovationer på slutet. Så upplevdes bröllopet inne från Slottskyrkan, när prins Carl Philip fick sin brud - prinsessan Sofia.

De nygifta möttes av stort jubel av en stor folkmassa utanför Logården, där prinsen tackade för all värme och kärlek.

Flera ur kungafamiljen hade svårt att hålla tårarna tillbaka när prinsparet skulle vigas i Slottskyrkan. Prinsen torkade bort en tår när han stod framme vid altaret, och kronprinsessan Victoria gjorde detsamma när prinsessan Sofia leddes in av sin pappa Erik Hellqvist. Även bruden såg rörd ut.

En spänd förväntan rådde inne i kyrkan före vigseln. Det varma vädret satte sina spår - när ett fönster öppnades och en ljummen bris blåste in hördes ett nöjt mummel bland gästerna. Många viftade med programbladen, och när de kungliga efter en lång väntan till slut skred in revs vigseln av precis enligt plan. Den enda personen som ibland hördes var minsta prinsessan Leonore, som med sin ljusa röst väckte en del muntra skratt.

Prinsessan Sofia var klädd i en brudklänning "i tre toner av vitt" som skapats av den svenska designern Ida Sjöstedt. Hon möttes av den leende prinsen.

Många människor hade samlats utanför avspärrningarna vid Slottskyrkan. Och deras rop och jubel hördes ända in i kyrkan, till exempel steg jublet alldeles innan Sofia Hellqvist skulle svara ja på frågan om hon tar prinsen till sin man.

Musikaliskt blandades gammalt med nytt, från klassiska psalmer till Coldplays "Fix You" framförd av Salem Al Fakir.

Under vigseln sjöng Salem Al Fakir Coldplay´s Fix You, David Pagmar sjöng Paraply, och Samuel Ljungblad sjöng utgångslåten Joyful, Joyful.

Brudnäbbar vid vigseln var Prinsessan Estelle, Tiara Larsson, Anaïs Sommerlath och Chloé Sommerlath.

Kronprinsessan Victoria och Sofia Hellqvists systrar Lina och Sara läste i kyrkan.

Snackisen efter, på Logården, var just musiken. När Gospel-låten "Joyful, Joyful" dånade i kyrkan stod alla gäster upp, fick stående ovationer och alla klappade sedan händerna i takt till musiken. Brudparet gick ut, med breda leenden, och när det bildades kö till utgången drogs låten en gång till.

Högtiden ramades in av blomsterdekorationer i "toner från crème till korall, med hortensia, rosor, nejlikor, hallonkvistar och fuchsia".

Efter vigseln var det dags för kortege genom ett soligt, somrigt Stockholm, och kanske var det vädret som hade lockat ut ovanligt många människor längs gatorna. Vid prinsessan Madeleines bröllop uppskattade polisen antalet till mellan 200 000 och 400 000.

- Jag tror att det är fler nu, säger Stockholmspolisens presstalesperson Kjell Lindgren.

Paret åkte i en öppen vagn, en paradkalesch, som var dragen av fyra hästar från Hovstallet.

Tillbaka vid Slottet höll prins Carl Philip ett tal: "Låt mig få presentera min kära hustru, prinsessan Sofia! Jag vill med stor ödmjukhet tacka för att ni har valt att komma och dela vår glädje. Kanske ett av våra viktigaste och vackraste minnen som jag och Sofia kommer att bära med oss."

Sedan utbringade kung Carl Gustaf ett fyrfaldigt leve för brudparet.

Därefter utbringade kung Carl Gustaf ett fyrfaldigt leve för brudparet och under kvällen väntade middag i Vita havet och dans i Karl XI:s galleri.

Under kvällens middag i Vita havet sade kungen "äntligen" och hälsade nyblivna prinsessan Sofia välkommen till familjen:

- Jag har lärt känna dig som en varm, trygg och öppen person. Du är engagerande och företagsam och också omtänksam. Du visar genuin omsorg om andra människor. Du har arbetat som volontär och biståndsarbetare i flera afrikanska länder och du har på ett imponerande sätt byggt upp Project Playground. Allt detta kommer du att ha nytta av i din nya roll som prinsessa av Sverige. Vi är stolta över dig.

- Det är en alldeles fin känsla att få fira er kärlek här på Slottet, där du Carl Philip är född.

När det var dags för prinsessan Sofias far Erik Hellqvist att tala berömde han sin dotters självständighet.

- När du redan som ung gav dig ut på okänd terräng, och begav dig till platser långt borta, har jag velat bromsa in dig. Men det är inte min roll som pappa.

Han sade att han känner stor tillit till sin dotters val av make, men tillade:

- Carl Philip, jag kommer inte be dig ta hand om min dotter. Det har hon alltid gjort själv.

Prins Carl Philip tog i sin kärleksförklaring under middagen också upp kärlekens utmaningar.

- Sofia, vi valde aldrig den svåra vägen, den valde oss. Varje gång vi försökte välja bort den förde kärleken oss samman igen, sade han.

- Varje gång vi försökte vara ifrån varandra så blev mitt hjärta tomt. Och till sist, till sist, Sofia, valde vi rätt - ett beslut som gör mig till världens lyckligaste man. Sofia, du fyller mitt liv med kärlek och glädje.

- I dag bevisar vi att kärleken övervinner allt.

Prinsen passade också på att tacka svenska folket för den glädje paret mött i samband med bröllopet.

Prins Carl Philip höll ett bejublat tal innan efterrättan bars in. Och när ”persika- och hallontartelett med vit choklad, Champagne- och persikosorbet” hade ätits upp kom en mindre kupp av vår nya prinsessa.

- Precis som min pappa sa tidigare i kväll har jag alltid gått min egen väg, säger prinsessan Sofia.

- Jag ville göra någonting eget, till min make, så jag har skrivit ner några ord som förklarar min kärlek till mig.

Och i stället för att de tre talen som annonserats kom i stället en typ av fjärde tal. Ord som Sofia skrivit och som sedan gjordes till en låt, som framfördes av Molly Sandén, Danny Saucedo på piano, och Marika Willstedt på cello.

”Allt jag är, allt jag har, till mitt sista andetag, ska jag älska dig med hjärtats alla slag” sjöng Molly samtidigt som Sofia sjöng mot sin prins.

Sångkuppen verkade ta prins Carl Philip helt på sängen och det var en uppenbart rörd prins som efter framträdandet inte kunde sluta tindra med mot prinsessan Sofia.

Efter middagen var det dags för den sex lager tjocka bröllopstårtan som skars upp på kungligt vis med en sabel. Prinsen nickade gillande när han smakade av bakverket, som skapats av Svenska Konditorlandslaget, ett gott betyg.

Därefter väntade balen.

Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia valde låten Sofias Vals, skriven av Pelle Ahrio, att dansa sin brudvals till.

På festen efterrått uppträdde bland annat Avicii och Icona Pop, och festen höll på till småtimmarna på lördagsmorgonen.

http://www.kungahuset.se/

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article20962103.ab

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article20963326.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20963061.ab






Midsommarmiddag på IKEA!

I måndags hade jag en kort jobbdag, och jag började jag inte jobba förrän kl. 11.30, vilket var väldigt skönt efter resan till New Orleans.
Min värdpappa åkte på jobbresa till Norge under måndag eftermiddagen, så han tog hand om S på morgonen.
Så min jobbdag började med att lägga S för sovstund, så då skypade jag med en kompis. Så den riktiga jobbtiden under dagen blev inte alls så mycket.
Skippade Zumban, för min värdmamma mådde inte alls bra den dagen, så för hennes skull så stannade jag hemma, och hjälpte till lite med S, och lagade mat till mig själv.
 
I tisdags så blev det tidig morgon, eftersom min värdpappa är på jobbresa, då börjar jag när min värdmamma åker till jobbet. Men som sagt, jag går upp, lägger mig i soffan, och somnar om. Det är mest att det måste finnas någon i huset om han skulle vakna.
På förmiddagen hade jag och S playdate, min första någonsin, med Tereza och hennes värdbarn E, som är i samma ålder som S. Jag åkte till hennes hus, sen gick vi till en lekpark i närheten. Det var roligt, och förmiddagen gick så mycket snabbare...
 
I onsdags blev det palydate med Tereza och E igen på förmiddagen. Denna gång blev det en promenad till Safeway, för Tereza behövde köpa lite saker.
Efter jobbet åkte jag till gymmet. Det blev 30 minuter på gåbandet, och 30 minuter på crosstrainern.
 
I torsdags blev det återigen playdate med Tereza och E på förmiddagen. Vi gick till Old Town Square, där det finns en slags fontän där barnen kan leka, och även bänkar som man kan sitta vid.
Efter jobbet blev det gymmet, denna gång blev det Zumba.
 
Igår var en riktig bra dag!
Hade en vanlig jobbdag, S och jag tog en promenad till Fairfax Towne Center på förmiddagen.
Efter jobbet åkte jag till Vienna Metro, och hämtade upp Josefin... sen åkte vi till IKEA för Midsommarmiddag!
Det var liknande mat som när det var Påskmiddag där, men lika gott var det ändå!
De hade ägghalvor med räkor, lax, risotto, skinka, köttbullar, prinskorv, potatis, gräddsås, lingonsylt, tunnbröd, ost, knäckebröd. Och till efterrätt fanns det gammaldags chokladbollar, punschrullar och chokladbollar.
En riktig bra kväll,  god mat och bra sällskap!
Idag kollade jag såklart på Prinsbröllopet på morgonen! Så fint!
Sen åkte jag till Fair Oaks Mall för lite shopping...





New Orleans, Louisiana!

Nu är jag tillbaka efter en riktigt bra resa!
 
I måndags hade jag en vanlig jobbdag. Skippade zumba på kvällen, och tog en promenad och skrev klart breven morfar&mormor istället, för ville att de skulle hinna bli klara innan torsdag, så jag kunde posta dem innan helgen.
 
I tisdags blev det gymmet efter jobbet, 30 minuter på gåbandet och 30 minuter på crosstrainern.
 
I onsdags blev det dags att packa för helgens resa, för på torsdagen åkte vi till New Orleans!
 
I torsdags började då våran långhelg, min och min värdfamiljs. Vi skulle resa till New Orleans, Louisiana, för min värdmammas kusins bröllop.
Det blev en tidig morgon, för planet gick redan kl.9 från Dulles International Airport. Men resan gick bra, och vi anlände till hotellet, Hyatt French Quarter, vid 12.30-tiden.
Lunch blev det på Whole Foods, sen tog vi det lugnt ett tag, och väntade in min värdmammas föräldrar och bror som anlände lite senare.
Jag gick på lite sightseeing innan min värdmammas familj kom till hotellet. Gick runt lite i området, och sen längs Canal street, där det finns många restauranger och butiker.
På kvällen gick vi och åt middag på Domenica. Mina värdföräldrar, min värdmammas bror och mamma, min värdmammas farbror, min värdmammas kusin och hennes fästman, och jag. Min värdmammas pappa var kvar på hotellet och var barnvakt till S. Det var riktigt god mat!
I fredags så gick vi och åt frukost på Café Du Monde. Det är ett café som har funnits sen 1860-talet, och enligt min värdfamilj så måste man gå dit om man är i New Orleans. De är kända för sina beignets, vilket är som franska munkar. Riktigt goda var de!
Sen hade min värdmammas pappa ordnat så vi skulle få en guidad tur i Gallier House. Det var fotoförbud i huset/museumet, så har tyvärr inga bilder därifrån. http://www.hgghh.org/exhibit/gallier-house/
När min värdmamma och S gick tillbaka till hotellet för S sovstund, så gick min värdmammas pappa, min värdpappa och jag till Jackson Square och till Louisiana State Museum(Cabildo), och sen åt lunch vid restaurang Tableau.
Efteråt gick vi tillbaka till hotellet och hämtade bilen, och sen så åkte vi runt i staden, på en guidad tur av min värdmammas pappa, som är uppväxt en bit utanför staden. Vi åkte längs Canal Street, stannade till vid Mississippi floden, stannade vid Lafayette Cemetery, och åkte runt i olika delar av staden.
Efter bilturen så gick jag och upptäckte lite mer av de som fanns på Canal street.
På kvällen fick jag jobba lite, för resten av familjen skulle gå på rehearsaldinner inför bröllopet på lördagen. Men S sov redan när jag började jobba, så det blev en lugn kväll på hotellet med roomservice och tv.
 
I går så tänkte vi äta frukost på Café Du Monde igen, men kön var så lång bara för att komma in, så då blev det frukost på Stanley istället, men det gick lika bra det.
På vägen tillbaka fån frukosten så gick vi förbi St John´s Catherdral som ligger vid Jackson Square.
Efter frukost så gick jag och köpte lite souvenier till samlingen att ta med hem, jag köpte en Starbucks-mugg, vykort, magnet och en t-shirt.
Sen blev det att göra sig iordning, för kl.13 så skulle vi åka till kyrkan för bröllopet. Det var riktigt fint, och är så glad att jag fick följa med på det. Efter bröllopet så var det dags för bröllopsmiddag/reception, så då gick jag och S tillbaka till hotellet för lek, mat, promenad och nattning.
Sen blev det en lugn kväll för mig på hotellet igen, med roomservice och tv. Men S sovandes i rummet bredvid(vi hade anslutande rum, så hade dörren lite öppen när S sov så jag kunde höra honom)
 
 
Idag så blev det frukost på hotellet med resten av familjen, sen så åkte vi till flygplatsen i väntan på planet som skulle lyfta kl.12.45 från New Orleans tillbaka till Dulles.
Resan gick bra, och vi kom tillbaka till Fairfax kl.17.30.
 
En riktigt bra helg! Och är så glad att min värdfamilj tog med mig på den här resan!





13 månader i USA

Idag är det 13 månader sedan jag lämnade Sverige för att jobba som au pair i USA.
Som jag sa efter 1 år, det är knappt så jag tror det själv. Jag tycker de senaste månaderna har gått så fort, och jag känner verkligen igen det nu när au pairer säger att sista delen av din tid i USA går mycket fortare än den första. Jag håller helt med just nu.
 
Maj har varit en bra månad, har inte gjort jättemycket, men jag tycker ändå att månaden passerade ganska snabbt förbi.
Jag var på konsert, Nashville: On Tour!
Och jag var volontär vid ett 5-km lopp, GlowDogGlow.
 
Juni kommer bli en riktigt bra månad tror jag! Och jag har mycket planerat redan nu!
Om tre dagar åker jag till Louisiana!
Jag ska på Midsommarbord på IKEA!
Jag ska till Shenandoah National Park!
Och den 25 juni åker jag till NYC i tre dagar, för då kommer moster med familj hit! Ser verkligen fram emot att få se dem igen!





Mors Dag

I onsdags så blev det som vanligt en promenad med S på förmiddagen.
Efter jobbet gick jag en promenad till Harris Teeter.
 
I torsdags så var det jag som gjorde middagen här. Min värdpappa åkte på jobbresa igen, och för att min värdmamma skulle slippa laga mat, vilket inte är hennes favoritsysselsättning, så erbjöd jag mig att laga mat.
Det var så varmt, så ingen av oss ville direkt ha något varmt, så då bestämde jag mig för att göra pastasallad. Enkelt att göra, och väldigt gott.
 
I fredags så blev det gymmet efter jobbet. 30 minuter på gåbandet, och 30 minuter på crosstrainern.
 
Igår så gick jag till Fair Oaks Mall på eftermiddagen för lite shopping. Med mamma som smakråd över facebook, så köpte jag tre nya toppar. Har velat uppdatera min garderob lite nu inför sommaren, så jag är glad att jag hittade tre nya toppar som gillade.
På kvällen hämtade jag upp Ying vid Vienna metro, sen så åkte vi till Fair Oaks Mall för middag. Mat blev det på en ny restaurang, Brio. Det var riktigt gott faktiskt, så kommer absolut gå dit flera gånger. Och efterrätt blev det på The Cheesecake Factory. Provade deras Godiva Chocolate Brownie Sundaue denna gången.
Eftersom det är Mors Dag idag hemma i Sverige, så skypade jag med mamma på morgoen i nästan en timme. Och hon hann även få kortet jag hade skickat också, så det var bra.
Efter lunch så åkte jag till djurhemmet. Men idag hade de en special event-dag som jag inte visste om, så det var jättemycket folk där. De hade spabehandling för alla hundar, ordinarie volontärer och två nya volontärgrupper var där, och även scouterna var där på studiebesök. Så alla hundar fick både en och två promenader idag. Men det betydde att det inte fanns så mycket för mig att göra där, så åkte därifrån efter en timme.
På eftermiddagen skrev jag klart brevet till farmor.
 
Nu väntar tre normala jobbdagar, sen åker jag till New Orleans, Louisiana i fyra dagar med min värdfamilj!