Au Pair video

Nu har jag laddat upp min nya au pair video.
Jag hoppas att det gör så att fler familjer hör av sig.
 
Det står att videon ska laddas upp inom två timmar, men eftersom det är USAs nationaldag idag, och de flesta är lediga idag, så kommer det ta längre tid. Men jag tror och hoppas att den kommer att laddas upp imorgon.
 
 
 
 




Jessica

Hej! Jag har följt din blogg ett tag, jag ska också bli en au pair!! :-D mitt prel avresedatum är 12 september och jag har varit i matchnings processen ganska länge.. Skulle du kunna ladda upp din video som inspiration? Jag håller på att jobba på min just nu! :-)

Svar: Vad roligt att du också ska åka som au pair! Hur länge har du varit i matchningsprocessen?
Det är flera som har undrat om jag kan ladda upp min video. Men tyvärr vet jag inte hur man gör. Om jag visste hur man gjorde, så skulle jag gärna ladda upp den.
Vet du hur man laddar upp en video här på blogg.se? Eller vet någon annan läsare det, som läser det här, som skulle kunna hjälpa mig?

Har du en blogg?
Om du vill så kan du lägga till mig på facebook, om du har det, om du vill dela med dig av tankar och funderingar du har. Eftersom vi är i samma situation just nu, vi är båda i matchningsprocessen.
aupairelisabet.blogg.se

Kommentaren skrevs den: 2012-07-05 05:41:08
Louice

Du kan alltid ladda upp den på youtube och sen lägga upp den på bloggen :) Tror inte man kan ladda upp videor enbart via blogg.se.

Svar: Okej, tack. Jag ska fundera på om jag ska ladda upp den på youtube eller inte.
aupairelisabet.blogg.se

Kommentaren skrevs den: 2012-07-06 15:04:30
Din blogg/hemsida: http://vaknadeuppinorrland.blogg.se

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?
E-mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här: