Match #42 - Au Pair in America

 
Idag fick jag min fyrtioandra match med Au Pair in America.
 
Familjen bor i: New Rochelle, New York.
Familjen: Pappa, Mamma och två barn.
Barnen: Pojke 3 månader, Pojke 3 månader(tvillingar).
 
New Rochelle, NY ligger 20 miles utanför Manhattan. De bor nära tågstationen, och det tar 30 minuter att åka till downtown Manhattan med tåg.
Mamman jobbar hemifrån fyra dagar i veckan, så au pairen skulle inte vara helt själv med barnen på dagarna.
Au pairen ansvarar för tvillingarna på dagarna, men mamman finns hemma, och kan hjälpa till ibland om au pairen skulle behöva hjälp.
De har en hund och en katt.
 
Jag har redan haft ett kort skype-samtal med familjen. Vi prata i ca 22 minuter.
De kommer från Frankrike från början, men har bott i USA i över 10 år, men de hade en väldig dialekt, så ibland var det lite svårt att höra vad de sa, men det gick bra ändå.
De skulle tänka lite, och jag ska tänka lite, så ska vi eventuellt hitta en ny tid att skypa om några dagar. De vill att au pairen ska anlända i slutet på januari, så då måste de ta ett beslut senast nästa vecka.




Lisa

Hej! Kan inte du lägga upp din au pair-video? Hade varit jätteroligt att se den, för att få lite idéer! Man behöver ladda upp den på youtube först, sen bloggen - sök på google om du inte vet :) Kram, hoppas du snart hittar en familj!

Svar: Jag har funderat på att lägga upp min video här på bloggen, för att det är flera som har frågat om det. Jag hade hoppats att det skulle gå utan att ladda upp den på youtube, men det verkar inte gå. Jag har inte haft så stor lust att lägga upp den på youtube tidigare, men ska fundera om jag ska göra det, om det är flera som vill se den här på bloggen, för att få lite ideér och inspiration. Tack!
aupairelisabet.blogg.se

Kommentaren skrevs den: 2013-12-22 07:54:04
Jenny - Blivande au pair i CT, USA

Jag är också nyfiken på att se videon :) Du kan ladda upp den på youtube som "listad", så kommer inte videon upp när man söker efter den, utan visas bara för dem som har länken :)

Svar: Tack för tipset. :) Ska kolla på youtube, och se om jag förstår hur man gör. Lyckas jag, så kanske jag laddar upp den här på bloggen.
aupairelisabet.blogg.se

Kommentaren skrevs den: 2013-12-27 14:50:48
Din blogg/hemsida: http://aupairjenny.blogg.se

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?
E-mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här: