Skype med Match #44 - Au Pair in America

Igår skypade jag med värdpappan, match #44. Vi pratade i ca 22 minuter.
 
Han började med att berätta om familjen, området de bor i, och vad de söker hos en au pair.
Pojken är väldigt aktiv och tycker om att göra saker, så det är viktigt för dem att au pairen orkar hänga med i hans tempo. Och inte bara sätter honom framför tvn på dagarna.
Och en au pair är noga med att passa tider, och kan laga mat. Eftersom pojken går i förskolan, så är det viktigt att han kommer dit i tid på morgonen, och att hon hämtar honom rätt tid. Och eftersom de jobbar långa dagar så är det au pairens ansvar att göra frukost, lunchlåda, och att ibland laga middag till honom. Ibland så hinner föräldrarna hem till middag, men ibland så jobbar de senare, och då vill de gärna att au pairen har gett honom mat när de kommer hem.
De har också en bebis, som just nu är tre veckor. Au pairen kommer att ha ansvaret för bebisen på dagarna från att den är tre månader.
 
Även pojken ville vara med under skype ibland. Och han ville visa sina leksaker, och sakerna han hade fått på julen.
 
Jag var den allra första au pairen som han pratade med, och han hade några fler som han skulle prata med under veckan, och skulle höra av sig igen om några dagar. Och kom jag på några frågor innan dess, så var det bara att maila till honom.





Vad heter du?:
Kom ihåg mig?
E-mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här: