Snart vår

I lördags följde jag med min värdmamma och bebisen till babysim på förmiddagen. Det var ganska roligt faktiskt, och väldigt nyttigt och bra att få reda på mer hur man säkert leker med en bebis i en pool. Har en utomhuspool på samma gata där jag bor så är det fint i sommar så tänkte jag gå dit med bebisen någon gång, vilket jag inte gjorde förra sommaren då han var för liten.
Efter babysim åkte jag in till Washington DC och för au pair möte. Denna gång var det en guidad tour genom The Capitol. Det var intressant, om man gillar historia.
 
I söndags blev det IKEA med Josefine. Jag åkte dit förra lördagen, men Josefine skrev på facebook att hon gärna ville åka dit, men hade tyvärr ingen bil. Så då körde jag, för vem säger nej till IKEA?!
Lunch blev det vid restaurangen, och såklart köttbullar och potatismos.
Vi hade det riktigt trevligt, och vi ska även åka dit på Påskbord den 27 april också! Jag missade tyvärr Julbordet, då jag hade lucia, så ska bli roligt att åka på Påskbord istället.
 
I måndags höll jag mig inne nästan hela dagen. Jobbdagen var bra, men kunde knappt gå så ville inte gärna göra så mycket. Fick ont i benet, speciellt det vänstra, efter jag var till gymmet förra veckan, och började halta några dagar efter.
 
I tisdags var mitt ben bättre, och jag kunde gå relativt bra igen, så det var skönt.
Åkte till gymmet efter jobbet. Tänkte inte göra det först, eftersom jag hade haft ont i benet i nästan en vecka, men åkte dit ändå. Fick även lite bra tips av min tränare på hur jag kunde göra för att undvika det igen.
 
I onsdags var det dags att packa ihop mitt rum, för igår så kom byggjobbare hit och la en ny heltäckningsmatta i källaren(mitt rum), och vardagsrummet. Då var jag tvungen att packa ihop allt som var på golvet innan de kom hit.
Var även till gymmet på kvällen.
Fick även tillbaka resultatet på läxorna idag, och jag fick 80/100! 70 var godkänt, så är väldigt nöjd att jag fick godkänt. Så nu behöver jag inte oroa mig mer om det.
 
Igår var en bra jobbdag. Även fast byggjobbare var här och la matta nästan hela dagen.
Det var riktigt fint väder igår, vårvärme och solsken, så då var vi ute två gånger. En promenad på förmiddagen och vi gick till parken på eftermiddagen.
Efter jobbet gick jag till Panera och skrev brev till farmor.
 
Idag har varit en vanlig jobbdag.
Hade planer med Lisa på kvällen, men hon blev sjuk under natten, så det får bli en annan dag istället.
Skrev klart brevet till farmor under kvällen.
 
I helgen blir det skola och tidiga mornar, så chansen att få sova ut kan jag glömma. Men hoppas verkligen att kursen är intressant.





Vad heter du?:
Kom ihåg mig?
E-mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här: