1 år i USA!

Idag är det 1 år sedan jag lämnade Sverige för att jobba som au pair i USA!
När jag tänker på det, så kan jag knappt tro att ett helt år har nu gått. Jag hade kunnat åka hem idag om jag hade velat det. Men just nu är jag inte alls redo att åka hem... Jag har för mycket att se fram emot i sommar, för att åka hem nu.
De orden trodde verkligen inte att jag skulle säga i början när jag kom hit. Jag hade riktigt mycket hemlängtan i början när jag kom hit, att det var riktigt jobbigt faktiskt. Men det blev bättre och bättre med tiden, och nu kan jag verkligen njuta av tiden här i USA. Även om jag saknar och tänker på vänner och familjen hemma varje dag, så är det inte på samma sätt som i början.
Jag är väldigt tacksam för familj och vänner hemma i Sverige som stöttar mig, och även för min värdfamilj här i USA. Jag har känt mig välkommen sen dagen jag kom hit. Och de är väldigt glada att jag bestämde mig för att stanna längre.
 
April har varit en bra månad.
Jag har firat påsk i USA.
Jag har varit på National Cherry Blossom Festival.
Och det absolut bästa var resan till Niagara Fallen!
 
Idag var första jobbdagen tillbaka efter semestern. Jag kunde spara en semesterdag den här veckan, och ta ut när min moster med familj kommer hit. Vilket var väldigt snällt tycker jag.
Idag var en bra dag. Tänk vad mycket piggare man kan bli av lite semester och miljöombyte.
På kvällen firade vi mitt 1 år i USA. Vi beställde mat, och till efterrätt åt vi daimtårta, som jag hade gjort på förmiddagen när bebisen sov. Jag fick även en present, bläckpennor från Kate Spade, och ett fint kort.
I maj har jag inte några speciella planer, förutom Nashville: On Tour konsert i DC på söndag! Ser verkligen fram emot det!





Vad heter du?:
Kom ihåg mig?
E-mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här: