Semester - Yosemite National Park

I söndags fortsatte vår resa, och denna dag till Yosemite Nationalpark. Men dagen blev inte riktigt som det var planerad från början.
När vi körde från hotellet i San Francisco så regnade det, men vi kollade vädret, och det var hundra procent chans för snö under dagen. Men det är väl okej ändå tyckte vi, lite kallt bara. Men det kom mer snö än vad vi hade räknat med, så därför så blev det så att vi spenderade största delen av dagen i minibussen.
Först tog det ca 4 timmar att köra till Yosemite, och då hade det börjat snöa redan, och det kom mer och mer ju längre vi körde.
Eftersom det snöade och var dimma så kunde man ju inte åka till alla utsiktsplatser som var planerat, för vi skulle ändå inte se något. Så första stoppet blev ett ställe där det fanns sequoias träd. Men på grund av snön så kunde man inte se så mycket ändå, och vi kunde bara vara där en kort stund, för tourguiden var rädd att vi inte skulle kunna köra därifrån annars.
Vid lunchtid så stannade vi vid en bensinstation och åt lunch, och vi fick stanna där ett tag, för den kortaste vägen för att komma längre ner i bergen var avstängd på grund av att bilar hade kört fast. Så då fick vi vänta i alla fall en timme för att de skulle öppna vägen igen.
När väl vägen öppnades upp för trafik igen, så körde vi till ett område som hade en del vattenfall. Och vid den här tiden så hade snön förvandlats till regn igen.
Middag blev det på In-And-Out Burgers, innan vi checkade in på hotellet för kvällen.
 





Vad heter du?:
Kom ihåg mig?
E-mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här: