Update 3, Match 3 - Au Pair in America

Sent igår kväll fick jag ett mail från mamman i familjen, att de har valt att inte gå vidare med mig.
 
Hon skrev i mailet att hon hade fått den uppfattningen av mig att jag verkar vara mer fundersam om tiden jag skulle få i USA, än tiden jag skulle vara med deras son. Att frågorna jag ställde inte handlade om deras son, utan bara om andra saker.
 
Jag skrev i mailet tidigare till dem att de fick gärna ställa frågor till mig. Men det ställde inte en enda fråga till mig. Eftersom vi hade bestämt att vi skulle hitta någon tid att skypa, så ställde jag inte så många frågor till dem. Eftersom hon skrev att hon hade fått den uppfattningen, så kollade jag i tidigare mail om vilka frågor jag hade skrivit, och det var om de hade haft en au pair tidigare, om de kunde berätta mer om området där de bor och om vilka högtider de firar?
Jag hade många fler frågor, om allt möjligt, men jag tänkte vänta med dem tills vi skypade. Jag tänkte att det skulle vara bättre att fråga direkt via skype till dem istället för att skicka ett mail med en massa frågor. Men, men...
Jag tycker att det är väldigt tråkigt att hon hade fått den här uppfattningen om mig, och de var verkligen inte min mening. Jag hade väldigt gärna pratat mer med den här familjen, men tydligen var det här inte den rätta familjen för mig.




Josefin

Jag tror det är bra att de första frågorna man skickar handlar om barnen. Även fast man kanske redan fått veta en del om barnen i deras essay eller så. Tror familjerna uppskattar det :)

Svar: Det tycker jag också, att de första frågorna ska handla om barnen... Men med den här familjen, så hade jag en del frågor om barnet. Men eftersom vi försökte hitta en tid att skypa, och det stod ganska mycket om barnet i deras essay, så tänkte jag vänta med de frågorna tills vi skulle skypa... Men så blev det inte...
aupairelisabet.blogg.se

Kommentaren skrevs den: 2013-06-16 18:08:16
Din blogg/hemsida: http://josefineaupair.blogg.se/
Josefin

Nä jag förstår helt att det första inte handlade om barnet när du skulle skypa med dem senare. Tycker inte du har gjort fel på nåt sätt :)
Konstig familj däremot som inte ens gav dig en chans på skype..

Svar: Precis, just för att vi hade bestämt tid att skypa så tänkte jag vänta med frågorna om barnet tills vi skypade, och jag tycker också att det är lite konstigt att de inte ville hitta en ny tid skypa. Vi hade bestämt en tid att skypa, men då fick de förhinder, så vi skulle hitta en ny tid. Men de valde att inte gå vidare, just för att frågorna jag hade inte handlade om barnet. Jag skrev ett mail tillbaka till värdmamman att jag hade en del frågor om barnet och om familjen, men att jag tänkte vänta med dem tills vi skulle skypa. Jag tyckte det skulle bli lite mer personligt då, än att bara skriva dem i ett mail. Eller vad tycker du?
aupairelisabet.blogg.se

Kommentaren skrevs den: 2013-06-17 22:29:25
Din blogg/hemsida: http://josefineaupair.blogg.se/

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?
E-mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här: